MÅNGA FÖRDELAR

Fördelar med UAS flygning vid stora projekt är många.
UAS är ett komplement som fyller glappet mellan konventionell flygfotografering och terrester mätning på ett kostnadseffektivt sätt.

Upplösningen är mycket högre än vanligt ortofoto från flygplan. I bästa fall ner till 3cm/pix.
En normal flygning tar mindre än en timme och kan täcka upp till 1 km². Resultatet blir geopositionerade bilder som sedan kan bearbetas till DEM/höjdmodell och ortofoto. Självklart ska ni använda exakta kartor för att visualisera, planera, projektera, mäta schaktvolymer, diskutera utsikter, bullervallar och vattenavrinning etc.

Inget projekt är för stort för oss.

VISUALISERA DITT PROJEKT

Fantastiska ytmodeller med överlagrat högupplöst textur som går att exportera till i princip vilket cadprogram som helst. Låt arkitekten rita in hus, gräv ut och lägg in broar mm. Dina visioner blir tydliga! Exportera 3D PDF och maila till dina kollegor.

DEN PRECISION NI BESTÄLLER

Som vid vanlig flygfotografering används georefererade kontrollpunker som hjälp vid rektifieringen. Oftast mäter kunden själv in dessa men vi har även möjlighet att göra det. Noggrannheten i våra modeller är på hårdgjorda ytor bättre än 5 cm i plan och 5-10 cm i höjd, beroende på vilken flyghöjd ni beställer. Ni kan mäta var som helst i modellen och få samma precision (hårdgjorda ytor).

 

 

VI FLYGER OCH LEVERERAR

  • Georefererat ortofoto DZM 5cm
  • Inmätning
  • DEM (3D ytmodell)
  • Punktmoln
  • Texturerad ytmodell
  • Volymberäkning

Vill du ha en OFFERT eller BOKA TID.  KONTAKTA OSS HÄR

Kanske kan vi komma ut redan imorgon?

 

Lycksele 3d 2Motorväg web